Web Toolbar by Wibiya «Πάνω απ' όλα ο ΑΠΟΕΛ» | Students ONair
, ,

«Πάνω απ' όλα ο ΑΠΟΕΛ»

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΟΕΛ


Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος η διοίκηση του σωματείου ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προτρέπει τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να μείνει κοντά στην ποδοσφαιρική ομάδα. Αναλυτικά:
«Ενόψει της έναρξης του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος 2012-13 και λαμβάνοντας υπόψη την περιρρέουσα ατμόσφαιρα μετά και τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θεωρούμε αναγκαίο από μέρους μας  να κάνουμε μια παρέμβαση προτρέποντας τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να μείνει κοντά στην ποδοσφαιρική μας ομάδα.

Αυτή την στιγμή προέχει η ηρεμία και ψυχραιμία η οποία θα πρέπει να είναι ο οδηγός μας για επαναφορά της ομάδας στις επιτυχίες, κάτι που όλοι μας επιθυμούμε απόλυτα. Η προσπάθεια αυτή πρέπει να είναι συνολική από όλους όσους αποτελούν το οικοδόμημα του σωματείου μας αφού όλοι είμαστε μια αλυσίδα η οποία πρέπει να διατηρηθεί δυνατή προς όφελος μόνο του ΑΠΟΕΛ.

 Οι αποτυχίες είναι και αυτές μέρος του παιγνιδιού και για να έρθουν κάποιες αποτυχίες πάντα συμβάλουν πολλοί παράγοντες και ίσως λάθη και παραλήψεις οι οποίες όμως δεν διορθώνονται με αφόρητη πίεση και στοχοποίηση συγκεκριμένων ατόμων. Θεωρούμε ότι την συγκεκριμένη στιγμή αυτοί που μπορούν να φέρουν την ομάδα πίσω στις επιτυχίες είναι ο προπονητής οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος («ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο») οι οποίοι έχουν την γνώση και εμπειρία για να το επιτύχουν. Ο χρόνος είναι ελάχιστος και πιεστικός μέχρι τον πρώτο αγώνα απέναντι στο Παραλίμνι γι’ αυτό ας δώσουμε αυτό το χρόνο στηρίζοντας την ομάδα στο δύσκολο αυτό ξεκίνημα.

Τέλος θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε όλους ότι κάθε απερίσκεπτη ενέργεια προερχόμενη από την κερκίδα τον μόνο που τιμωρεί είναι το ΑΠΟΕΛ στην ολότητα του και ΟΧΙ  ατομικά κάποια συγκεκριμένα άτομα. Γι’ αυτό ΣΕΒΑΣΜΟΣ στο ΑΠΟΕΛ σεβασμός στον ίδιο τον εαυτό μας!