Web Toolbar by Wibiya Η σημασία της θετικής αρχής | Students ONair
, ,

Η σημασία της θετικής αρχής

ΟΜΟΝΟΙΑ


Με στόχο τη νίκη παρατάσσεται αύριο  στο γήπεδο της πρωτεύουσας η Ομόνοια  με αντίπαλο την ομάδα της Αγίας Νάπας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.    
Η Ομόνοια θέλει και χρειάζεται τη θετική αρχή για να αρχίσει να κτίζει ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου της. Η νίκη στο αυριανό παιχνίδι θα αποτελέσει την απαρχή για την επίτευξη του στόχου αυτού.
Είναι σαφώς το φαβορί αλλά χρειάζεται να το αποδείξει κιόλας. Όσον αφορά την ενδεκάδα δεν αναμένονται εκπλήξεις. Βασικά θα δούμε την ενδεκάδα του αγώνα για το Σουπερ Καπ με το Σπούνγκιν αντί του Ντάνιελσον. 
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και χθες οι Αγκουιάρ και Κυριάκου.Το ειδικό πρόγραμμα συνέχισε ο Αντράντε.Σήμερα κλείνει η προετοιμασία και μετά την προπόνηση καταρτίζεται η αποστολή και στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο».
Τη Δευτέρα είναι ορισμένη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομόνοιας, την οποία θα απασχολήσει το θέμα της σύστασης εταιρείας λαϊκής βάσης και ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο θα λειτουργήσει αλλά και το σχέδιο «Είμαι Ομόνοια, δηλώνω παρών».βΑναμένεται ότι θα  ληφθούν οι τελικές αποφάσεις και ακολούθως θα ενημερωθεί ο κόσμος της ομάδας.