Web Toolbar by Wibiya Αντώνης Κανάκης Η κρίση, οι εκλογές και το μέλλον του «Ράδιο Αρβύλα» | Students ONair
, ,

Αντώνης Κανάκης Η κρίση, οι εκλογές και το μέλλον του «Ράδιο Αρβύλα»



Αντώνης Κανάκης r
Σε συνέντευξή του στο ένθετο «Glam» της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», ο Αντώνης Κανάκης μίλησε για την τηλεόραση, την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και τις επερχόμενες εκλογές. Ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξής του:

Για το μέλλον της εκπομπής:
«Πάντα, μετά το τέλος της σεζόν αποφασίζουμε για το αν θέλουμε να πάμε ακόμα μία χρονιά. Πάντως, το Ράδιο Αρβύλα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αλλάζει συνεχώς».

Θα τον ενοχλούσε να μείνει εκτός τηλεόρασης:
«Δεν έχω τέτοια θέματα. Εννοώ πως, πρώτον, δεν με ενδιαφέρει να υπάρχω ντε και καλά στα τηλεοπτικά και πως, δεύτερον, αισθάνομαι ότι από πάντα είχα και συνεχίζω να έχω πολλά μέσα μου για να εκφράσω».

Τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση:
«Βρίσκομαι σε πολύ καλή επαγγελματική περίοδο, έτσι δέχομαι έμμεσες συνέπειες της κρίσης, όχι σε πολύ μεγάλο βαθμό πρέπει να ομολογήσω, έχοντας βεβαίως πλήρη κοινωνική συνείδηση ότι αποτελώ εξαίρεση».

Σχετικά με τις εκλογές της Κυριακής:
«Περιμένω να δω αν οι αγανακτισμένοι Έλληνες πολίτες ξαναψηφίσουν τα δύο ένοχα και υπεύθυνα για την σχεδόν καταστροφή της χώρας κόμματα. Αν το κάνουν, θα τα χάσω πραγματικά! Προσωπικά ελπίζω και πιστεύω ότι ο Έλληνας έχει φάει ένα πολύ δυνατό αφυπνιστικό χαστούκι τα τελευταία δύο χρόνια και ότι θα σεβαστεί τον εαυτό του και την χώρα του. Αν δεν συμβεί αυτό, μετά εμείς θα είμαστε υπεύθυνοι, όχι αυτοί».