Web Toolbar by Wibiya ΑΝΤ1 Αποκλειστικό: Όλα τα νέα για Dancing, Αρβύλα και Θέμο | Students ONair
, ,

ΑΝΤ1 Αποκλειστικό: Όλα τα νέα για Dancing, Αρβύλα και Θέμο



Ράδιο Αρβύλα - Όλα: Κανάκης - Σερβετάς - Αναστασιάδης
Πυρετωδώς ετοιμάζονται στο κανάλι του Αμαρουσίου για το πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν .

Ένα μεγάλο ερωτηματικό που παραμένει είναι το τι θα γίνει με την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη: Μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρχει πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, στην μορφή τουλάχιστον που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Το να ακολουθεί μετά τον Γιώργο Παπαδάκη μια εκπομπή (ή ενότητα) αστρολογίας με την Λίτσα Πατέρα και μια μαγειρικής, είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, το οποίο όμως ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Τον Νοέμβριο ξεκινούν ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του "Ράδιο Αρβύλα" και ο Θέμος Αναστασιάδης με το “ΟΛΑ”, ενώ η πρεμιέρα της Νάντιας Μπουλέ και το The Biggest Game Show in The world έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο. Όσον αφορά στα ελληνικά σίριαλ, το κανάλι του Αμαρουσίου προγραμματίζει την προβολή τους για τον Ιανουάριο, ενώ βρίσκεται υπό σκέψη το πότε θα κάνει πρεμιέρα το "Αμάρτημα της Μητρός μου", που μπορεί να βγει στον αέρα και νωρίτερα.

Όσον αφορά στο «Dancing with the stars», η πρεμιέρα του υπολογίζεται τελικά για τις αρχές Νοεμβρίου. Μένει  πλέον να ρυθμιστούν κάποιες σημαντικές παράμετροι, όπως το να γίνουν οι συναντήσεις με τους κριτές και φυσικά με τα διάσημα πρόσωπα τα οποία θα δεχτούν να διαγωνιστούν.  Στην κριτική επιτροπή, όπως όλα δείχνουν, θα είναι και φέτος οι Αλέξης Κωστάλας, Γιάννης Λάτσιος και Φωκάς Ευαγγελινός, αλλά για την Κάτια Δανδουλάκη υπάρχει ακόμη μια εκκρεμότητα, καθώς η γνωστή ηθοποιός θα πρέπει πρώτα να ρυθμίσει τις θεατρικές της υποχρεώσεις ώστε να μην συμπίπτουν με τα live του πολυαναμενόμενου show.

Οι υπεύθυνοι, στο μεταξύ, επανεξετάζουν τις λίστες με τα ονόματα που είχαν στα χέρια τους πριν ανακοινωθεί η αναβολή του showσχετικά με τους επώνυμους διαγωνιζόμενους. Τώρα, αυτή η λίστα πρέπει να ανανεωθεί, καθώς η νέα τάξη πραγμάτων θέλει όσο το δυνατόν χαμηλότερο μπάτζετ. Έτσι, στην προσπάθεια του καναλιού να ενισχυθεί  ο φιλανθρωπικός σκοπός του show,  γίνονται κάποιες επαφές και συζητήσεις προκειμένου οι υπεύθυνοι να δουν ποιοι από τους διάσημους διαγωνιζόμενους θα δεχτούν να συμμετάσχουν...αφιλοκερδώς!  Τα ονόματα που είχαν ακουστεί ξαναπέφτουν και τώρα στο τραπέζι των συζητήσεων και είναι, μεταξύ άλλων, αυτά των Σπύρου Σούλη, Αντζελας Δημητρίου, Δούκισσας Νομικού, Μάρκου Σεφερλή, Νικολέτας Ράλλη, Έλενας Παπαβασιλείου, Θανάση Πάτρα.