Web Toolbar by Wibiya «Ελένη» ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όσα έγιναν στα χθεσινά δοκιμαστικά | Students ONair
, ,

«Ελένη» ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όσα έγιναν στα χθεσινά δοκιμαστικά



Ελένη Μενεγάκη
Επιστροφή στις επάλξεις για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία από τη Δευτέρα πηγαίνει καθημερινά στα γραφεία της εκπομπής «Ελένη» στα Studio Pro, ενώ το μεσημέρι της Τρίτης ξεκίνησε τις οντισιόν για τους νέους της συνεργάτες.

Με δεδομένη την επιστροφή της Κατερίνας Ζαρίφη στο πάνελ της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη αναζητά άλλα δύο άτομα, τα οποία θα εμφανιστούν στο πάνελ δίπλα στους Γρηγόρη Γκουντάρα και Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο -ο Άλεξ Κάβδας έχει την δική του ενότητα και δεν συμμετέχει στο πάνελ.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει ένα ξεκαθάρισμα σχετικά με το ποια θα είναι τα πρόσωπα εκείνα που θα περάσουν τελικά από οντισιόν, και έτσι, χθες το μεσημέρι, ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά, με την Ελένη Mενεγάκη να εμφανίζεται στο στούντιο πανέμορφη και μαυρισμένη από τις διακοπές της, ελάχιστα βαμμένη, με ένα απλό, κοντό φόρεμα και ιδιαίτερα χαλαρή διάθεση.

Στο πάνελ, κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών, καθόταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας (από τους πιο στενούς και αγαπημένους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη) και ο εκάστοτε υποψήφιος και, μαζί με την 42χρονη παρουσιάστρια, σχολίαζαν διάφορα lifestyle θέματα. Στο πλατό ήταν και η Ελένη Γελαλή (αρχισυντάκτρια της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και στενή της φίλη), η οποία επέβλεπε τα πάντα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupiii, από δοκιμαστικά πέρασαν: O δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος Ανδρέας Δερμιτζάκης (με μεγάλη εμπειρία στο lifestyle ρεπορτάζ), η Μελίνα Κόκκορη, που ξεκίνησε από το Star Channel και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Alpha, η εμπειρότατη τηλεοπτικά -αλλά πάνω απ' όλα δημοσιογραφικά- Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία γράφει στην εφημερίδα Real News και κάθε μεσημέρι είναι το…ραδιοφωνικό ταίρι του Γιώργου Λιάγκα στον Real Fm, μία δημοσιογράφος από τον Όμιλο Λυμπέρη όπως επίσης και η ρεπόρτερ του Alter Πένυ Αγοραστού.Τέλος, από τη Θεσσαλονίκη έφτασε η Νάνσυ Παραδεισανού από την εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» - η δημοσιογράφος είχε καταφέρει να αποσπάσει δηλώσεις του προέδρου του Αlpha Δημήτρη Κοντομηνά τον Φεβρουάριο σχετικά με το αν σχεδιάζεται επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην πρωινή ζώνη. Τότε, ο πρόεδρος του Alpha  είχε δηλώσει πως «η Μενεγάκη δεν θα επιστρέψει στην πρωινή ζώνη, μπορεί όμως να την κάνουμε …βασίλισσα το βράδυ!».

Τις επόμενες ημέρες θα γυριστεί  και το τρέιλερ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου.