Web Toolbar by Wibiya Dancing With The Stars Όλο το ρεπορτάζ για το show: Πότε κάνει πρεμιέρα; | Students ONair
, ,

Dancing With The Stars Όλο το ρεπορτάζ για το show: Πότε κάνει πρεμιέρα;



Ζέτα Μακρυπούλια new
Μέχρι σήμερα πολλά έχουν ακουστεί για το επιτυχημένο show χορού του ΑΝΤ1 και ιδιαίτερα σχετικά με το αν αυτό θα βγει στον αέρα στο πρώτο ή στο δεύτερο μισό της σεζόν αλλά και αν η Ζέτα Μακρυπούλια θα βρεθεί και πάλι στη θέση της παρουσιάστριας.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Κάτια Δανδουλάκη στο Yupiii, δήλωσε πως πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Dancing with the stars» είναι πολύ πιθανό να μετατεθεί για τον Ιανουάριο του 2013. Παράλληλα όμως, οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν το κανάλι του Αμαρουσίου να εξετάζει το ενδεχόμενο να προβληθεί το show στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Και η αλήθεια είναι ότι τελικά επικράτησε το δεύτερο σενάριο και, έπειτα από απόφαση που πάρθηκε τις τελευταίες ημέρες από τα στελέχη του ΑΝΤ1, το«Dancing with the stars» θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο Νοέμβριο!

Οι υπεύθυνοι του καναλιού θέλουν να βγει το show στον αέρα την πρώτη ή τη δεύτερη εβδομάδα του μήνακαι ήδη έχουν αρχίσει οι συσκέψεις ώστε να παρθούν οι αποφάσεις για τους διάσημους συμμετέχοντες: Εκτός της Έλενας Παπαβασιλείου -που θεωρείται σχεδόν σίγουρηοι πιο πιθανοί συμμετέχοντες για τοshow χορού είναι η Δούκισσα Νομικού, ο Μάρκος Σεφερλής, η Νικολέτα Ράλλη, ο Σπύρος Σούληςκαι ο Γιώργος Τσαλίκης. Ωστόσο, πηγή του Yupiii τονίζει πως «θα υπάρξουν και πρόσωπα έκπληξη»!

Το μόνο θέμα που μένει να λυθεί είναι εκείνο της Ζέτας Μακρυπούλια και των θεατρικών της υποχρεώσεων. Η 33χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση του Νίκου Μουτσινά «Τα βαφτίσια», που ξεκινά τον Οκτώβριο και συνήθως τις Κυριακές τα θέατρα έχουν δύο παραστάσεις. Το «πρόβλημα» είναι στη δεύτερη παράσταση (των 21:00), αφού εκείνη ακριβώς την ώρα, η Ζέτα Μακρυπούλια θα πρέπει να βρίσκεται στο στούντιο «Κάππα», για την παρουσίαση του «Dancing with the stars». «Αυτό πρόκειται να αντιμετωπιστεί άμεσα και θα βρεθεί σύντομα η χρυσή τομή, αφού υπάρχει θετική πρόθεση, από όλες τις πλευρές. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η Ζέτα είναι σωστή επαγγελματίας και πολύ καλή στη δουλειά της», λέει άτομο κοντά στην παρουσιάστρια.