Web Toolbar by Wibiya Έλενα Παπαβασιλείου Η νέα σεζόν & το Dancing With The Stars | Students ONair
, ,

Έλενα Παπαβασιλείου Η νέα σεζόν & το Dancing With The Stars



Έλενα Παπαβασιλείου r
Μπορεί να ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Έλενας Παπαβασιλείου με τον Alpha και την εκπομπή «Μες την καλή χαρά», ωστόσο, η ίδια βρίσκεται σε συζητήσεις αυτή την περίοδο σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον. Αν και οι φήμες που την ήθελαν να παίρνει τη θέση της Λάουρα Νάριες στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη στο «ΟΛΑ» δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, πολλοί κάνουν λόγο για μια «σίγουρη συνεργασία, αφού η Έλενα συνεργάζεται ήδη από πέρυσι ραδιοφωνικά με τον Βαγγέλη Περρή».

Ακόμη, ένα σενάριο για την 32χρονη παρουσιάστρια είναι εκείνο που τη θέλει να χορεύει στο πλατό του«Dancing with the stars». Πέρυσι το χειμώνα, ο ΑΝΤ1 είχε προσεγγίσει την Έλενα Παπαβασιλείου προτείνοντάς της να συμμετάσχει στο show, ωστόσο το πρόγραμμα δεν βγήκε ποτέ στον αέρα του καναλιού.

Το Υupiii επικοινώνησε με την Έλενα Παπαβασιλείου: Σχετικά με την ένταξή της σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή η νεαρή παρουσιάστρια μάς εξήγησε ότι δεν είναι ακόμα σε θέση να κάνει ανακοινώσεις, καθώς, «αυτή την περίοδο γίνονται πολλές συζητήσεις», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Όσο για το «Dancing with the stars»«Από πέρσι υπάρχει αυτή η πρόταση. Το ήθελα και το θέλω πολύ γιατί το show έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και, προσωπικά, λατρεύω το χορό. Βέβαια, πρέπει να σας πω ότι δεν ξέρω να χορεύω! Πάντα ήθελα να μάθω και εντυπωσιαζόμουν όταν έβλεπα άλλους να χορεύουν καλά. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα δούμε φέτος το DWTS» δήλωσε.