Web Toolbar by Wibiya Σάσα Μπάστα, Μας Έλειψες Η Σάσα αποδεικνύει γιατί έχει μια θέση στην καρδιά μας, στις πίστες και σε αυτή τη στήλη (και σου χαρίζει ένα επικό όρθιο upskirt). | Students ONair
, ,

Σάσα Μπάστα, Μας Έλειψες Η Σάσα αποδεικνύει γιατί έχει μια θέση στην καρδιά μας, στις πίστες και σε αυτή τη στήλη (και σου χαρίζει ένα επικό όρθιο upskirt).



Η Σάσα Μπάστα είναι πολύπλευρη προσωπικότητα, έχει πολλά ενδιαφέροντα και της αρέσει να καταπιάνεται με ποικιλία δραστηριοτήτων. Όμως, όπως φαίνεται, την κέρδισε το τραγούδι, η ερμηνεία και το μικρόφων,  και αυτό μας αρέσει πολύ γιατί μας δίνει την ευκαιρία να βλέπουμε εμφανίσεις της σαν αυτήν εδώ. 

Με σηκωμένο το χέρι αλα Πάολα η Σάσα δίνει πόνο. Όχι μόνο στο τραγούδι αλλα και σε μας που ερχόμαστε αντιμέτωποι με αυτό το οπτικό υπερθέαμα και δεν ξέρουμε τι να πρωτοκάνουμε. Να σκουπίσουμε τον ιδρώτα που κυλάει στο μέτωπο; Να ξεροκαταπιούμε, προσπαθώντας να μην πνιγούμε από το σοκ, να κάνουμε λίγο αέρα στο πρόσωπό μας γιατι το εγκεφαλικό πλησιάζει; Ή απλά να το απολαύσουμε;



Ε, ναι. Θα το απολαύσουμε:




Δεν ξέρω αν πρόσεξες: Το φόρεμα είναι τόσο κοντό που κάποιες από τις φωτογραφίες έχουμε κάτι που, ακόμα και σε αυτή τη στήλη, σπανίζει. Όρθιο upskirt!

Και τώρα, θυμήσου Σάσα στα παλιά της: