Web Toolbar by Wibiya Ζέτα Μακρυπούλια Στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη | Students ONair
, ,

Ζέτα Μακρυπούλια Στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη



Ζέτα Μακρυπούλια στη συναυλία Χατζηγιάννη
Λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ της Τρίτης, η Ζέτα Μακρυπούλιαμε casual ντύσιμο, έφτασε στο Θέατρο Βράχων -από την πίσω πλευρά του πάρκινγκ, από όπου η είσοδος για τα καμαρίνια είναι πιο κοντά- για την καθιερωμένη πλέον συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στον Βύρωνα, με την οποία τελειώνει κάθε χρόνο την καλοκαιρινή του περιοδεία.


Συνοδευόμενη από τον προσωπικό στυλίστα του Μιχάλη, Διονύση Κολποδίνο, κατευθύνθηκε αμέσως στο καμαρίνι του αγαπημένου της και δεν βγήκε καθόλου, μέχρι να ξεκινήσει η συναυλία. Το πρόγραμμα άρχισε λίγα λεπτά πριν τις 10.00. «Η Ζέτα ήταν στα παρασκήνια και θαύμαζε τον αγαπημένο της, αφού ήθελε να κρατήσει χαμηλούς τόνους», λέει στο Yupiii άνθρωπος που ήταν εκεί.

Αμέσως μετά το πέρας της συναυλίας, έξω από το καμαρίνι του τραγουδιστή, συγκεντρώθηκαν πολλοί fans, ενώ ο πρώτος που πήγε για να τον συγχαρεί ήταν ο δήμαρχος Δάφνης, Μιχαλης Σταυριανουδακης, ο οποίος έβγαλε φωτογραφία με τον Μιχάλη και τη Ζέτα. Μία ώρα μετά τη λήξη της συναυλίας, ο 33χρονος τραγουδιστής και η ηθοποιός και παρουσιάστρια έφυγαν μαζί, με το αυτοκίνητο του Μιχάλη.


Αυτή την περίοδο, τόσο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης όσο και η Ζέτα Μακρυπούλια επικεντρώνουν την προσοχή τους στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα ξεκινήσει εμφανίσεις μέσα στον Οκτώβριο στο σχήμα της «Ακτής Πειραιώς» με το Γιάννη Ζουγανέλη και το Σάκη Μπουλά, ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει πρόβες για τα «Βαφτίσια», στο θέατρο «Αποθήκη» και, παράλληλα, περιμένει να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το DWTS, το οποίο αναμένεται να προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν.