Web Toolbar by Wibiya «Μες την καλή χαρά» Ποιοι θα είναι τελικά οι νέοι συνεργάτες; | Students ONair
, ,

«Μες την καλή χαρά» Ποιοι θα είναι τελικά οι νέοι συνεργάτες;



Γερμανού- Γεωργαντάς new
Πολλοί ήταν οι υποψήφιοι που πέρασαν από το πλατό του Μες στην Καλή Χαρά, για τα δοκιμαστικά που έγιναν ώστε να επιλεγούν οι κατάλληλοι που θα καθίσουν φέτος στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού,αντικαθιστώντας τους αποχωρήσαντες Έλενα Παπαβασιλείου και Δημήτρη Λαγιόπουλο.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έκαναν δοκιμαστικό τις προηγούμενες ημέρες ήταν η Δέσποινα Καμπούρη, η Βάσω Κολλυδά, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, η Μαρία Ένεζλη, η Ευαγγελία Αραβανή, αλλά και η ηθοποιός Κατερίνα Χιωτίνη (θυμήσου το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Yupiii με όσα έγιναν στην οντισιόν).

Τα φαβορί για τις δύο θέσεις -αν και κανείς δεν έχει μέχρι στιγμής υπογράψει- φαίνεται πως είναι ηΕυαγγελία Αραβανή και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. «Ήταν και οι δύο από τους καλύτερους που πέρασαν από το πλατό, ενώ φαίνεται να “δένουν” τηλεοπτικά και με την παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού, παρόλο που η επιλογή ήταν δύσκολη» αναφέρει πηγή του Yupiii.

To Yupiii επικοινώνησε τόσο με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη -οποίος δεν επιθυμούσε να κάνει κάποια σχετική δήλωση, αφού περιμένει την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού- όσο και με την Ευαγγελία Αραβανή, η οποία, -από την Τουρκία, όπου ταξίδεψε για μια δουλειά- μας είπε: «Μακάρι να πάνε όλα καλά, αν και δεν μου έχουν πει κάτι σίγουρο ακόμη. Περιμένω να με ειδοποιήσουν από το σταθμό».

Ο Alpha θα κάνει επίσημη ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες και η πρεμιέρα του «Μες την καλή χαρά», αναμένεται το τελευταίο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

Η Ευαγγελία Αραβανή

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, που πρόσφατα παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 την εκπομπή Laugh Attack με τη Δούκισσα Νομικού